Ons team

Ondervindt u tijdens het dagelijkse gaan en staan, tijdens sport of werk hinder van bijvoorbeeld pijnlijke voeten, pijn aan uw enkel, knie of lage rug? Dan is het raadzaam om een afspraak te maken met de podotherapeut.

Uw professionele podotherapeut is specialist in het onderzoeken en behandelen van voetgerelateerde aandoeningen. Door een voettype en houdingsonderzoek kan goed ingeschat worden of een afwijkende voetstand de oorzaak kan zijn van die vervelende pijnklachten in uw lichaam.

Ook zal geprobeerd worden om te achterhalen of de oorzaak van uw pijnklachten kan zijn ontstaan in een specifieke situatie. Het komt met regelmaat voor dat de daadwerkelijke oorzaak van een pijnklacht ontstaat tijdens sport, werk of door het dragen van niet adequaat schoeisel.

Behandeling van pijnklachten gebeurt veelal door het aanmeten van een paar individuele podotherapeutische zolen die uw voetstand en looppatroon kunnen corrigeren. Deze behandeling kan aangevuld worden met oefeningen, een schoenadvies of een combinatie met bijvoorbeeld fysiotherapie.

Kortom: vrij van loopongemakken, dankzij uw professionele podotherapeut.

Maak een afspraak

Bel ons dan via het telefoonnummer:
Praktijken Bergen op Zoom en Woensdrecht
0164-312312

Praktijk Roosendaal 
0165-223223 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van:.

maandag tot vrijdag
08.30 – 17.30

0
Tom Van Dijck podotherapeut Podolympia Ossendrecht

Tom Van Dijck

Podotherapeut, Eigenaar Podolympia
contact@podolympia.nl

In 2007 ronde Tom zijn opleiding podotherapie aan de Artevelde Hogeschool te Gent af. Hij opende hierna direct zijn eerste praktijk in Ossendrecht NB.

Daarnaast ging hij aan de slag als podotherapeut in het Park medisch centrum te Rotterdam. Hij startte hier een spreekuur op met orthopedisch chirurg Dr Boetes en was daarmee een pionier in de Nederlandse voetzorg. Tot 2015 heeft hij dit spreekuur met veel plezier geleid.

Samenwerking met andere zorgverleners staat bij Tom nog altijd hoog in het vaandel.

Als gevolg van zijn grote interesse in de wetenschap schreef hij meermaals een artikels in het vakblad PODOSOPHIA en volgt hij regelmatig bijscholingen.

Nils De Groot podotherapeut Podolympia Putte

Nils De Groot

Podotherapeut, Eigenaar
contact@podolympia.nl

Nils ronde zijn opleiding aan de Artevelde Hogeschool te Gent af in 2013. Hij ging direct aan de slag bij als podotherapeut bij Podolympia Podotherapie. Door zijn grote enthousiasme deed hij in 2017 zijn intrede als mede-eigenaar. Hij runt de praktijken van Podolympia nu samen met Tom Van Dijck.

Nils heeft grote interesse in de sport en is zelf ook altijd opzoek naar sportieve uitdagingen. Door regelmatig bij te scholen blijft hij zich verder verdiepen en ontwikkelen in de (sport)podotherapie.

Anes Royens Podotherapeute Podolympia Roosendaal

Anes Royens

Podotherapeut
contact@podolympia.nl

Juni 2018 studeerde Anes als podotherapeut aan de Artevelde hogeschool te Gent af. Wegens de grote interesse op het vlak van sport en het begeleiden van sporters rondde ze al eerder de opleiding sportverzorger af. Hierna ging ze meteen aan de slag bij Podolympia en staat ze dagelijks, met veel enthousiasme, voor u klaar .

Pieter Vermeiren Podotherapeut Bergen op Zoom Podolympia

Pieter Vermeiren

Podotherapeut
contact@podolympia.nl

Sinds september 2017 is Pieter afgestudeerd als podotherapeut aan de Arteveldehogeschool in Gent (Be). Na een succesvolle stage bij Podolympia, startte hij eerst als podotherapeut in regio Amsterdam. Na 2 jaar ervaring op te doen in Amsterdam, is hij het Podolympia-team komen versterken in Bergen op Zoom.

Pieter wil zich vooral toespitsen op sportbeoefenaars en al de daarmee gerelateerde onderbeenklachten. Met de opleiding sportpodologie die hij heeft afgerond in België, is hij alvast volop bezig om hierin zichzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen en kennis te vergaren. Pieter is een echte avonturier. In zijn vrije tijd vind je hem op de judo matten of in de bergen waar hij zijn passie canyoning uitoefent.